ACED zoekt een lid Raad van Toezicht

We zijn op zoek naar een nieuw lid mét financieel profiel.

28.07.2021  |  by ACED  |  General Activities

ACED is hét platform voor design en journalistiek door een rijk programma aan te bieden van kennisontwikkeling, experimentele productie en publieke interactie, dat reflecteert op de huidige condities van de samenleving.

ACED pleit voor dit interdisciplinaire domein van design en journalistiek, omdat het uiteenlopende mogelijkheden voor maatschappelijke betrokkenheid biedt.

ACED is een jonge organisatie, evenals een rijk collectief van ontwerpers, kunstenaars, journalisten, onderzoekers en makers. De stichting heeft ten doel een platform te bieden aan iedereen die wil bijdragen aan de convergentie van design en journalistiek.


De stichting tracht haar doel te bereiken door:

Taken

Vaardigheden en Kennis

De stichting is opgericht in 2018 en heeft sinds 2020 de culturele ANBI-status. ACED onderschrijft de Governance Code Cultuur, Fair Practice Code en de Code Diversiteit & Inclusie. Het bestuur vergadert 4 keer per jaar en is bereikbaar voor advies. De functie is onbezoldigd. ACED is gevestigd in Amsterdam.

Interesse? Dan zien we uw sollicitatie (motivatie en cv) graag tegemoet via contact@aced.site. Voor meer informatie kunt u contact opnemen per e-mail met Noortje van Eekelen (noortje@aced.site).